Fier fasonat

fasonare

 

Clar Construct ofera servicii de fasonare fier beton cu profil neted și periodic cu linii de prelucrare automate: din armătură cu calitate PC 52, BST 500 și OB 37, cu diametre intre 6-16 mm din colaci, intre 10-32 mm din bare. Realizam producția de etrieri cu dimensiuni și forme diferite. De asemenea ne ocupam de indreptarea firelor și tăierea lor la dimensiunea cerută de client pană la lungimea de 12 m, indoite pe unul sau ambele capete.

Vizitati-ne cu planul dumneavoastră de armare și de restul ne ocupăm noi. Avantaje garantate pentru client la fasonarea cu linii automate :

  • reducerea costurilor de producție
  • reducerea pierderilor cu pana la 100%
  • la noi cumparați doar ce folosiți și la ce aveți nevoie
  • reducerea semnificativă a timpului de executie
  • pastrarea calitații și caracteristicilor fierului beton conform certificatelor date de producator

Exemplu: necesarul de fier beton a unei case de locuit P+E de 150 m2 este de 4500 kg. Prelucrarea acestei cantitați necesita 4 persoane și dureaza 5 zile, pierderile rezultate fiind 10% (450 kg). Prin prelucrarea cu linii automate la Clar Construct, lucrarea poate fi executata cu pierderi zero intr-o singura zi.

Prelucrarea produselor conform planului de construcții

Dacă doriți să folosiți produsul pentru construcții, nu trebuie să vă străduiți cu fasonarea manuală. Trebuie numai să contactați echipa Clar Construct iar noi vă oferim consultanța necesară. Pe baza extrasului de materiale din planul de construcții noi tăiem și fasonăm piesele necesare.

Politica de confidentialitate