Despre noi

Clar a fost infiintata la Cluj, in 1992. Ca si atunci, comercializam materiale de constructii si metale. Dar, intre timp, am crescut si am devenit unul dintre cei mai mari si mai apreciati distribuitori din aceasta parte de tara. Ne straduim sa ne tratam clientii si furnizorii asa cum asteptam sa ne trateze si ei pe noi: cu respect, seriozitate si corectitudine.

Suntem diferiti prin faptul ca, la noi, clientii gasesc «solutii», nu doar «produse». Ei economisesc timp si bani, pentru ca noi ii sfatuim cum sa cumpere cele mai potrivite materiale, in functie de calitate, pret si cantitate. Daca le raman materiale nefolosite, noi le primim inapoi si le returnam banii. Ne place sa-i stim multumiti, asa ca transportul si descarcarea pentru cantitati mari sunt gratuite, in Cluj si in comunele limitrofe; iar, pentru distante mai mari, avem un tarif foarte bun. Livrarea se face a doua zi, sau la data ceruta de clienti.

O parte importanta din activitatea noastra se concentreaza pe distribuirea de metale si produse din otel in tara. Principalul nostru avantaj competitiv sta in faptul ca importam direct de la producatori, iar clientii nostri beneficiaza de cele mai bune preturi.

Suntem bucurosi ca la sfarsitul lui 2006 ne-am gasit o casa noua: Showroom-ul CLAR de pe strada Campina nr.51-53. Am intrat intr-o nouă faza de dezvoltare, iar acest spatiu generos ne permite sa ne servim si mai bine clientii.  

Politica de confidentialitate